Top latest Five su kaçak tespiti Urban news

Wiki Article

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve Internet site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Robotic Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Evde kullanmadığım bir ceşmeden duvarla cesme arasinda su akıyor heryeri ıslatmış. Vanayı kapattım şuan su durdu ama biraz da olsa açıldığında fayansla musluk arasindan yine su kaciriyor.

Bulaşık makinesi için su girişi açtırmam gerekiyor.Ancak suyun geldiği yer tek çıkışlı borunun 2li olması gerekiyor

Su kaçakları nasıl tespit edilir? 100% teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespitini kesin ve noktasal olarak kırmadan yapıyoruz. Su kaçak tespiti firması olarak son teknoloji kameralı su kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza birçok yenilik gelmiştir. Hemen hemen her alanda geliştirilen teknolojik aletlerin amacı işi kolaylaştırmak ve doğru sonuçlara ulaşmaktır. Tesisat işinde çalışan ekipler, eskiden su kaçağı tespiti işlemini nokta atışı ile tespit edemezdi ve çalışmaları saatleri, hatta günleri almaktaydı.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Alanında en profesyonel cihazlarımız ve eğitimli personellerimiz ve kaliteli işçilik prensibimiz ile prestijinizden asla ödün vermeyiz. 20 yılda büyük referanslar elde ederek, sektörde advertımızı duyurduk. Şimdiye dek bir tane şikayet bir tane sorunla karşılaşmadık. Sonunda kazanan ve akıllara kazınan olduk. Bizi tercih edenlerin memnuniyeti başarımızın kanıtıdır.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin su tesisatçısı altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Küçük bir evin ısıtma alanında borudan sızan su ile işletme alanındaki temel boruların patlaması ile ortaya çıkan su kaçağının tespit ve onarımı arasında fiyat farkı bulunur.

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Report this wiki page