Top latest Five su kaçağı tespiti Urban news

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çOkay farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve sizing işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük gardenımcımızdır.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-two metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı su kaçak tespiti bilgi vermektedir.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının su kaçağı tespit duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Sanırım bizim daireden alt komşuma su sızıyor ancak emin değilim. Yan komşudan da bizim alt daireye su sızması söz konusu olur mu? Birde kendim su kaçağı bulma için ne yapmam gerekiyor. Yani kesin benim daireden mi ona emin olduktan sonra sizleri çağırmak istiyorum.

Cevap : Hasan bey boyalı su yöntemi genelde su kaçağı tespit pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi modern cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Yeni bir daire satın aldım, dairenin üst katından bizim dairemizin banyosuna su akıyor ama sürekli değil, ara ara su geliyor ve üst katta ki daire kullanılmıyor, daire sahibi ile iletişim kurduk su vanalarının kapalı olduğunu söyledi, acaba üst daireden su kaçak tespiti değil de bir üst daireden geliyor olabilir mi, bunun testini nasıl yapıyorsunuz su tesisatçısı ? Esenyurt kıraça tespit hizmetiniz var mıdır ?

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında gardenımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇAlright gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page